Search job

Accountant / Senior Dossierbeheerder leuk IAB-kantoor te Zingem

Wat wil je weten over dit kantoor?

Grootte van het kantoor: middelgroot, ongeveer 12 medewerkers

Cliënteel: KMO's, vennootschappen en eenmanszaken in verschillende sectoren

Trends: automatiseren en digitaliseren van het kantoor

Werksfeer: aangenaam, familiaal doch professioneel

Reden van zoektocht: uitbreiding

Hoe ziet jouw dag eruit?

  • Jij houdt je bezig met het volledig beheer van dossiers op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Dit betekent dat je zowel de voorbereiding als de afsluiting doet van A-Z.
  • Na het sluiten van dossiers bereid je een afspraak voor met je klant om hun dossier uitgebreid te bespreken en ze dan van een advies te voorzien. Jouw advies is zo opgesteld dat het hun zaak in kwestie ten goede komt.
  • Daarnaast sta je ook dagelijks in contact met klanten: je onderhoudt de bestaande relaties en bouwt nieuwe op. Op professioneel niveau ga je dus een samenwerking aan met klanten zodat je na verloop kan spreken van een echte wederzijdse vertrouwensrelatie.

Hoe ziet jouw parcours eruit?

  • Je beschikt over een diploma met focus op Accountancy (Bachelor Accountancy - Fiscaliteit / Bedrijfsmanagement / ... of Master TEW / Handelswetenschappen / etc).
  • Je hebt reeds gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor als dossierbeheerder / Junior Accountant. Je kan bij voorkeur ongeveer 2 jaar ervaring (of meer) voorleggen.
  • Na een inwerkingsfase en kennismaking met de dossiers die jou toegewezen worden, ben je in staat op een autonome manier te werken. Uiteraard kan je steeds rekenen op begeleiding van collega's maar op termijn is het de bedoeling zelf dossiers te kunnen afwerken.

Hoe ziet jouw aanbod eruit?

  • Je komt terecht in een vooraanstaand IAB kantoor: zij opteren voor een kwaliteitsvolle manier van werken die ook op jou zal weerspiegelen.
  • Je kan hier verschillende opleidingen genieten: zo wordt er door het kantoor samen op cursus gegaan. Er is ook een mogelijkheid tot het lopen van je IAB stage bij dit kantoor.
  • Ze hebben mooie eindejaarsplannen: ze verhuizen naar een bedrijvencentrum, niet ver van waar ze nu gevestigd zijn. Bovendien is het op verschillende manieren makkelijk bereikbaar.
  • Je krijgt hier de belofte van een vast contract met een mooi aantal verlofdagen. Je salaris zal afhangen van je diploma en ervaring.

Spreekt dit kantoor jour aan? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya & Ilse helpen je verder met je zoektocht.

Is deze vacature toch niet wat je zoekt? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Senior / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Zingem