Search job

DOSSIERBEHEERDER - Aangenaam Accountantskantoor Wiekevorst

Ben jij afkomstig vanuit de regio Heist-op-den-Berg en zoek je een nieuwe opportuniteit op professioneel vlak? Met enkele jaren werkervaring in een boekhoud- of accountantskantoor achter de rug stroom je zonder probleem in deze functie. Het team in dit Accountantskantoor streeft ernaar een persoonlijke dienstverlening te bieden aan hun cliënteel. In lijn hiermee zetten ze zich ook sterk in voor de digitalisering van boekhoudkundige processen. Als gevolg hiervan kunnen ze steeds meer tijd investeren in de begeleiding en persoonlijke advisering van hun klanten.

Hun zoektocht momenteel gaat uit naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring achter de rug. Wij bieden even een kort overzicht.

Dossierbeheerder / junior accountant - De functie

In deze functie krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw verantwoordelijkheden. Dit gebeurt in samenspraak met de zaakvoerder, waarbij je de kans krijgt om meerdere taken op je te nemen:

  • De dossiers openen door het inboeken / opnemen in de digitale systemen;
  • De BTW aangiftes voor deze dossiers voorbereiden;
  • Het berekenen van de vennootschaps- en/ of personenbelasting;
  • Het opstellen van de jaarrekeningen en balansen;
  • De dossiers correct afsluiten zal je op termijn ook leren.

Uiteraard doorloop je een inwerkingsperiode in dit kantoor, waar je onder leiding van de zaakvoerder het kantoor en de klanten beter leert kennen.

Dossierbeheerder / junior accountant - Jouw profiel

  • Jij rondde een opleiding af in de richting van boekhouden (Bach. Accountancy - Fiscaliteit, Bach. Handelswetenschappen, Graduaat Boekhouden...) en genoot hierna al een eerste ervaring, bij voorkeur een tweetal jaar;
  • Nog belangrijker dan deze ervaring is het hebben van gezond verstand, en dit op een leergierige manier toepassen;
  • Met een open persoonlijkheid en aangename communicatieve vaardigheden zal je vlug in dit team passen.

Dossierbeheerder / junior accountant - Het aanbod

Een omgeving waarin je graag komt werken: Dankzij het afstemmen van jouw takenpakket op jouw eigen voorkeuren en ervaring, zal je je functie hier steeds graag uitvoeren. Hiernaast wordt er echter in dit accountantskantoor ook veel ingezet op het menselijk aspect. Af en toe met het team gaan uiteten of een teambuilding activiteit organiseren zorgt voor een aangename werksfeer.

Een marktconform salarispakket: Naast het brutoloon dat kan oplopen tot € 3.000 afhankelijk van jouw kennis, ervaring en inzet, ontvang jij ook een nettovergoeding die wordt opgebouwd uit een dagvergoeding, gsm-abonnement en een sociale vergoeding.

·

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire