Search job

Dossierbeheerder aangenaam & modern accountantskantoor Zelzate

Voor onze klant, een middelgroot kantoor gevestigd in Zelzate, zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder die een eerste ervaring achter de rug heeft.

Gestart met één kantoor, zijn ze ondertussen al uitgebreid naar 2 kantoren op verschillende locaties. Op die manier hopen ze letterlijk en figuurlijk dichter bij de klant te staan. Ze geloven in een moderne manier van werken en investeren dus voldoende in de automatiserende trend. Een tweede aspect waar ze sterk in geloven is de toegevoegde waarde van persoonlijk contact.

Ze steken er tijd in een vertrouwensrelatie op te bouwen met hun klanten, zo ook met hun medewerkers. Ze geloven namelijk dat een wederzijdse open communicatie de beste manier is om voor elkaar een luisterend oor te zijn en op die manier de toekomst positief aan te pakken.

Dossierbeheerder: de functie

  • Je krijgt een aantal dossiers toegewezen die onder jouw verantwoordelijkheid zullen vallen. Afhankelijk van jouw persoonlijke ervaring wordt het takenpakket samengesteld: doe je enkel het voorbereidende werk, dan zal je effectief verantwoordelijk zijn voor het inboeken van facturen, het voorbereiden van fiscale aangiftes (PB, VenB, btw) en de jaarrekeningen.
  • Kan je dossiers autonoom volledig afsluiten? Dan zal je takenpakket meer uitgebreid zijn en horen zaken als adviesopstelling en klantenbespreking ook tot jouw functie.
  • Het grote voordeel in dit kantoor is dat er verschillende doorgroeimogelijkheden zijn, je kan dus steeds je takenpakket uitbreiden naargelang je professionele interesses.

Dossierbeheerder: jouw profiel

  • Je hebt een bachelor Accountancy - Fiscaliteit in je bezit. Een master in een economische richting is ook steeds welkom.
  • Je hebt minstens een eerste ervaring achter de rug in een fiduciaire: je hebt een concreet beeld van hoe deze sector in elkaar zit. Gaat je kennis van A-Y? Super, dan krijg je een takenpakket dat je ervaring correspondeert. Kan je A-Z werken? Dan zal je takenpakket uiteraard groter zijn.
  • In dit kantoor is een dynamisch team aan de slag, dus ook in jou zoeken ze een gedreven medewerker en collega!

Dossierbeheerder: hun aanbod

  • Team: Je zal werken met een team dat reeds een sterke expertise heeft opgebouwd waardoor je dus steeds op hen kan terugvallen in moeilijkere of drukkere tijden. Collega's helpen elkaar steeds voort!
  • Opleidingen: Je kan je kennis hier blijven verbreden. Wil je nog een externe opleiding volgen? Super, dan wordt die gefinancierd door het kantoor. Anders worden er interne opleidingen voorzien zodat je kennis toch voldoende up to date is.
  • Doorgroeimogelijkheden: Dit kantoor luistert naar jou. Je kan doorgroeien naar gelang je vooruitgang in het kantoor, maar ook naar gelang de richting die je uit wilt. Wil je meer verantwoordelijkheden op operationeel vlak of toch meer een voorkeur voor operationele taken? Praat met de zaakvoerder en hij is klaar om jouw professionele wensen samen te bespreken.
  • Salaris: Je krijgt hier een mooi pakket voorzien van verschillende voordelen zoals een bedrijfswagen + tankkaart, maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, en daarbij een brutoloon afhankelijk van je ervaring (A-Y / A-Z). Maar deze kan oplopen tot 58 000 € per jaar bruto.

Interesse in de functie? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya en Ilse helpen je met veel plezier verder!

Toch niet volledig overtuigd? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: A-Y / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Zelzate / middelgroot kantoor / worklife / modern / automatisering / digitalisering