Search job

Dossierbeheerder / Accountant - Ontwikkel je kennis-Grimbergen

Dit boekhoudkantoor bestaat uit 2 vestigingen in Vlaams Brabant en voor hun kantoor te Grimbergen zijn ze momenteel op zoek naar Dossierbeheerder / Accountant met een 2tal jaar ervaring.

Ze staan voor een financiële dienstverlening gericht naar vennootschappen die in zich zowel in opstart als groeifase bevinden. Ze adviseren en begeleiden hun klanten naar een optimale bedrijfsvoering op zowel financieel als strategisch vlak.

Dossierbeheerder / Accountant - Functie

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten en fungeert als hun sparringpartner inzake boekhoudkundige en fiscale zaken.
  • Je staat in voor het volledige beheer van je dossiers welke je in samenwerking met de vennoot besproken worden met klanten.

Ben je nog niet op het punt om bovenstaande verantwoordelijkheden op te nemen? Geen zorgen! Aan de hand van interne begeleiding en diverse bijscholingsmogelijkheden ontwikkel je je ervaring en kennis tot autonoom Dossierbeheerder.

Dossierbeheerder / Accountant - Profiel

  • Je hebt reeds een aantal jaar ervaring als Dossierbeheerder in een fiduciaire omgeving met KMO klanten.
  • Je hebt een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit op zak. Bijkomende opleidingen zijn een plus.
  • Je bent gemotiveerd om je kennis op te bouwen adhv voorziene begeleiding en bijscholingen.

Dossierbeheerder / Accountant - Aanbod

  • Een vaste functie in een stabiel kantoor waar je volgens regelmatige uren werkt. Gezien de goede workload verdeling blijven overuren hier beperkt.
  • Het kantoor is gelegen in Grimbergen en er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien waardoor je er goed met de wagen kan geraken.
  • Alle middelen om je kennis op te krikken en je ervaring op te bouwen worden voorzien en financieel vergoed door het kantoor.
  • Een aantrekkelijk brutoloon dat wordt aangevuld met bijkomende voordelen en de mogelijkheid tot een bedrijfswagen.

Interesse in deze vacature? Laat ons dit zo snel mogelijk weten en stuur ons je CV naar apply @ austinbright.com.

De zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur!

Keywords: Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Grimbergen