Search job

Dossierbeheerder - Beleef jouw groeicurve in een optimale sfeer

Als ervaren dossierbeheerder / accountant weet jij dat het een berekende zet is om een job te zoeken in de buurt van jouw thuis. Woon jij dus in de streek van Zemst en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw parcours als dossierbeheerder / accountant? Dan is dit kantoor mogelijk een interessante optie! Even een kort overzicht:

  • Hun tienkoppig team biedt een uiteenlopende dienstverlening gaande van accountancy en fiscaliteit naar het adviseren rondom algemeen management.
  • Er worden in dit accountantskantoor enkel vennootschappen behandeld, wat steeds zorgt voor een interessant klantenbestand.
  • Ze leggen een sterke focus op het menselijk aspect in hun kantoor. Dit komt zowel tot uiting in de werkwijze naar hun cliënteel toe, maar ook in de sfeer die wordt gecreëerd tussen de teamleden onderling.

De invulling van jouw dag zal bepaald worden door jouw kennis en ervaring, maar uiteraard ook door je motivatie om bij te leren.

Je krijgt hier de kans om als dossierbeheerder / accountant een breed takenpakket uit te voeren:

  • Je begint hierbij met het voorbereidend werk van de dossiers, waarbij je jouw klanten steeds beter leert kennen;
  • Je biedt ondersteuning aan jouw collega's en deinst er niet van terug om jouw kennis en ervaring met hun te delen, hun werk te controleren en hiervoor de dossiers op correcte wijze af te sluiten;
  • Je geniet er ook van om naast het boekhoudkundig aspect, jouw klanten ook te begeleiden rondom fiscale vraagstukken.

Om deze verantwoordelijkheden jou eigen te maken, voldoet jouw profiel aan enkele voorwaarden:

  • Je rondde een opleiding (bachelor / master) af in een financiële richting zoals Accountancy - Fiscaliteit, T.E.W. of Handelswetenschappen. Opeenvolgend hieraan deed jij ook al minimaal 3 jaar ervaring op in een boekhoud - of accountantskantoor.
  • Nog belangrijker dan dit technisch aspect is dat jij met plezier naar je werk komt. Je voelt je goed in een functie als dossierbeheerder / accountant, en dat straal je ook uit tijdens de werkuren.
  • Je kunt vlot communiceren en weet hoe je jouw boekhoudkundige en fiscale kennis kan terugkoppelen aan het analytische aspect waarmee je jouw klanten ondersteunt.
  • Je bent de uitdaging nog niet voorbij, en bent gemotiveerd om kennis en ervaring te blijven opdoen.

Naast de prettige werksfeer waarin je terecht zal komen, ondervind jij ook enkele praktische voordelen:

Een continue leerschool: Terechtkomen in deze sterk geautomatiseerde en moderene omgeving biedt jou als leergierige dossierbeheerder / accountant ruime opleidingsmogelijkheden. Blijven bijleren is hier dus zeker de boodschap!

Een aantrekkelijk salarispakket: Naast het brutoloon dat kan oplopen afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring, zal je in dit accountantskantoor ook kunnen genieten van een firmawagen met een tankkaart en enkele andere extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire