Search job

Dossierbeheerder / Boekhouder - Splinternieuw kantoor - Lommel

Voor een van onze klanten in Lommel zijn we momenteel dringend op zoek naar een dossierbeheerder die reeds een eerste ervaring in een fiduciaire omgeving kan voorleggen en de ambitie heeft om zich te ontwikkelen tot volwaardig dossierbeheerder / accountant / boekhouder.

Het team bestaat uit 3 medewerkers en 2 vennoten die werken vanuit een gloednieuw kantoor dat voorzien is van een state-of-the-art werkomgeving. Ze zijn momenteel sterk aan het investeren in digitalisering zodat ze meer kunnen focussen op adviesverlening. Ze zijn dan ook op zoek naar een nieuwe medewerker met goede communicatieve en klantgerichte vaardigheden die in dit plaatje zal passen.

Functie

  • Je wordt verantwoordelijk voor het A tot Z beheer van je eigen portfolio. Je krijgt hiervoor natuurlijk de nodige ondersteuning en begeleiding zodat je dit op termijn volledig autonoom voert.
  • Na je inwerkperiode en het opbouwen van je klantenrelaties zal je ook zelf de finale besprekingen voeren.

Profiel

  • Je bent in bezit van een bachelor Accountancy & Fiscaliteit. Een Master in Accountancy is natuurlijk ook welkom.
  • Je hebt een eerste ervaring in een accountantskantoor of boekhoudkantoor.
  • Je wilt je verder ontwikkelen via de voorziene begeleiding en bijscholing zodat je op termijn zelf de eindverantwoordelijkheid kan dragen over je dossiers.

Aanbod

  • Een vaste functie in een aangename werkomgeving waarin je de kans krijgt om stapsgewijs te groeien in je functie tot het punt waar je een volwaardig dossierbeheerder bent.
  • Dan kan je natuurlijk ook bijkomende verantwoordelijkheden oppikken zoals het begeleiden van junior medewerkers, geven van trainingen, …
  • Het nieuwe kantoorpand is voorzien van een nieuwe keuken, ondergrondse parking, moderne werkplekken,… waardoor je hier efficiënt en op een aangename manier kan werken.
  • Er wordt ook een aantrekkelijk salarispakket voorzien dat bestaat uit een brutoloon op basis van je ervaring en inzet, groepsverzekering, maaltijdcheques, netto vergoeding en de mogelijkheid tot een bedrijfswagen.

Interesse in deze vacature? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten en stuur je CV naar apply @ austinbright.com!

We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / Lommel