Search job

Dossierbeheerder die verdergaat -Modern boekhoudkantoor Limburg

Dit boekhoudkantoor, gevestigd in regio Sint-Truiden, legt een sterke focus op het digitaliseren van hun processen. Als gevolg hiervan heeft er zich een nieuwe opportuniteit geopend als een dossierbeheerder die wilt verdergaan. U krijgt de kans om het team aan te vullen en deel uit te maken van de groei van dit boekhoudkantoor.

Deze groei is terug te vinden in het openen van een nieuwe vestiging, waarvoor ze nu de zoektocht zijn aangegaan naar een ervaren dossierbeheerder die hierin kan ondersteunen. Lees hieronder verder over de details van de functie en het aanbod van dit kantoor.

Ervaren dossierbeheerder - De functiebeschrijving

Wanneer u aankomt in dit kantoor, heeft u alvast enkele jaren ervaring in een gelijke omgeving achter de rug. Dit zorgt ervoor dat u na een korte inwerkingsperiode vlot in deze rol kan stappen. Uiteraard neemt u eerst de tijd om uw klanten grondig te leren kennen, welke voornamelijk zullen bestaan uit KMO's en enkele eenmanszaken.

  • U leert om op een zeer hechte manier om te gaan met deze klanten en biedt hiervoor een persoonlijke dienstverlening.
  • U behandelt hun dossiers op een vertrouwelijke wijze, en zoekt steeds naar de beste fiscale optimaliseringen.
  • Dit dan bespreken met uw klant om het dossier af te ronden hoort bij het totale takenpakket.

Ervaren dossierbeheerder - Uw profielbeschrijving

  • U behaalde een Bachelor of Masterdiploma in een economische richting (Accountancy - Fiscaliteit, T.E.W., Handelswetenschappen...) en deed hierna minimaal 4 jaar ervaring op in een vergelijkbare omgeving.
  • Deze ervaring zorgde ervoor dat u alvast grondige kennis opdeed over de loop van een fiscaal jaar, waarbij u dan ook graag up-to-date blijft van de fiscale kronkelingen in België.
  • U staat sterk in uw schoenen op communicatief en analytisch vlak en bezit een gezonde portie teamspirit.

Ervaren dossierbeheerder - Het aanbod in dit kantoor

Een vooruitstrevende werk- en leeromgeving: Naast het moderne kantoorgebouw waarin u zult werken, komt u terecht in een omgeving met een hoge mate van autonomie. Dit uit zich enerzijds in de mogelijkheid om verder te gaan als dossierbeheerder en veel bij te leren, en anderzijds in de flexibiliteit die wordt aangeboden omtrent werkuren.

Een marktconform salarispakket: Naast het brutosalaris dat zal worden afgestemd op uw kennis en ervaring, krijgt u in dit pakket ook een nettovergoeding en bestaat er de mogelijkheid tot een bedrijfswagen.

·

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire