Search job

Dossierbeheerder eigen klantenportfolio op zoek nr iets nieuws?

Beheert u een eigen klantenportfolio en hebt u er genoeg van om alleen te werken? Dit kantoor gevestigd in Wetteren kan zonder probleem uw portfolio overkopen of integreren.

Dit high-quality accountantskantoor is reeds 40 jaar actief op de fiduciaire markt en is zeer snel aan het groeien. Met een team van meer dan 25 medewerkers beheren ze de boekhouding en fiscaliteit van zowel eenmanszaken als beursgenoteerde KMO's, actief in alle sectoren, gevestigd over heel België.

Ze geloven in een moderne manier van aanpakken en investeren dan ook voldoende in de automatisering en digitalisering van het kantoor. Onder het motto 'stilstaan is achteruitgaan' kijken ze steeds gemotiveerd uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Senior Dossierbeheerder : functie?

  • Als ervaren dossierbeheerder bent u verantwoordelijk voor het volledig A-Z beheer van dossiers, zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak. Een Junior collega bezorgt u een volledig voorbereid dossier, waarop u dan instaat voor de afsluiting ervan. Dit betekent dat u ook een advies opstelt dat achteraf met de klant besproken wordt: u legt met andere woorden uit hoe de klant zijn zaken kan optimaliseren.
  • Daarbovenop kunnen er ook management taken bij komen kijken, afhankelijk van uw professionele interesses. Wilt u graag Juniors opleiden en begeleiden in hun ontwikkeling? Dan kan dit zeker en vast besproken worden met de zaakvoerder.

Senior Dossierbeheerder : profiel?

  • Het is belangrijk dat u een diploma Accountancy hebt behaald (graduaat / bachelor / master), maar wat echt prioritair is voor deze functie is de ervaring die u reeds hebt opgedaan. U bent minstens 5 jaar aan het werk als Dossierbeheerder en hebt hierbij een eigen klantenportfolio opgebouwd.
  • Ondanks uw reeds verworven kennis deinst u er niet voor terug om te blijven bijscholen (via seminaries, cursussen, e.d.), zoals u zelf weet is dat een noodzakelijk aspect in deze sector.
  • U hebt een ondernemende mindset en wilt deze ten volste benutten in uw functie, want in dit kantoor krijgt u er ook effectief de kans toe

Senior Dossierbeheerder : hoe solliciteren?

Is dit de functie die u op het oog had? Stuur dan zeker uw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com. Dunya & Ilse behandelen uw kandidatuur in alle discretie. Is dit toch niet echt wat u zocht? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Junior / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / IBR / Accountantskantoor / Wetteren