Search job

Dossierbeheerder / Jr. Accountant -Specialiseren op hoog niveau

Werk je al enkele jaren in een functie als Dossierbeheerder, maar ben je er klaar voor om jouw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen?

Deze accountants kantorengroep met een vestiging in de regio van Ravels zet dan momenteel hun zoektocht uit naar iemand zoals jij!

In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen.

Mogelijk kan jij hun team aanvullen als Dossierbeheerder / Junior Accountant. Wij geven hier alvast een korte beschrijving van deze functie.

Dossierbeheerder / Junior Accountant - Jouw functie

In dit accountantskantoor kan jij je dossiers beheren van A tot Z, waarbij in het takenpakket dus hoort:

  • Het beginnende inboekwerk om de dossiers grondig te leren kennen;
  • Je verzorgt de aangiftes rondom BTW, vennootschaps- en personenbelasting;
  • Je stelt de balansen op en verwerkt de jaarrekeningen voor de dossiers;
  • De dossiers afsluiten en deze steeds kritisch bekijken hoort ook in dit pakket.

Uiteraard groei jij steeds meer in deze functie. In combinatie met het behalen van jouw IAB / BIBF titel krijg je ook de ruimte om de eindbesprekingen op termijn te voeren.

Dossierbeheerder / Junior Accountant - Het profiel

  • Je behaalde jouw bachelordiploma in de richting van Accountancy - Fiscaliteit, en deed hierna minimaal 3 jaar ervaring op in een vergelijkbare omgeving;
  • Tijdens deze jaren ervaring leerde je autonoom werken en kreeg je flink de smaak te pakken van de fiscaliteit;
  • Heb jij ook ambities om jouw IAB / BIBF titel te behalen? Dat wordt zeker aangemoedigd in dit kantoor;
  • Je bent van nature een analytisch persoon die graag met cijfers werkt en voldoening haalt uit de complexiteit van de fiscale kronkelingen.

Dossierbeheerder / Junior Accountant - Het aanbod

Flexibiliteit in uursregeling: In dit accountantskantoor kan er steeds rekening gehouden worden met jouw persoonlijke situatie, waarbij er steeds kan worden afgestemd over glijdende uren of parttime werken, en u zal genieten van 12 extra verlofdagen per jaar.

Een uitdagende leerschool: Daar het doel in dit kantoor is om jou als dossierbeheerder / junior accountant naar een hoger niveau te brengen. In de professionele omgeving waarin je terecht komt worden opleidingen, cursussen en seminaries ruim ter beschikking gesteld. In dit accountantskantoor krijg jij ook de kans om je te specialiseren in dossiers in de landbouwsector.

Een aantrekkelijk salarispakket: In deze functie zal jij een salarispakket ontvangen bestaande uit een brutoloon dat kan oplopen afhankelijk van jouw kennis en ervaring, aangevuld met de mogelijkheid tot een bedrijfswagen en tankkaart, een groepsverzekering en maaltijdcheques.

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire