Search job

DOSSIERBEHEERDER - Kantoor met familiale sfeer - Bree

In dit Accountantskantoor, met vestigingen doorheen noord- en zuid-Limburg, is er een zoektocht gestart naar een nieuwe dossierbeheerder die al een eerste ervaring achter de rug heeft. In de vestiging te Bree vullen ze het kantoor met een tienkoppig team. Je zal dus de kans krijgen te werken in de aangename sfeer van een kleiner team, maar nog steeds de voordelen van een grotere accountantsgroep ondervinden.

We bieden hier wat meer informatie over de functie, het gewenste profiel en het aanbod in dit kantoor.

Dossierbeheerder in familiaal kantoor - De functie omschrijving

In deze functie kom jij in contact met verschillende types van dossiers, die reiken van eenmanszaken tot vennootschappen. Hiertoe behoren ook enkele start-ups, die vanuit dit kantoor speciale starterbegeleiding krijgen.

  • Voor deze klanten behandel jij hun volledige boekhouding tot en met de afsluiting;
  • Daar hoort ook het inboekwerk van de verschillende facturen bij;
  • Hiernaast verzorg je de fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting);
  • Het opstellen van de balansen en jaarrekening past hier ook in;

Uiteindelijk sluit je de dossiers ook af en geef je deze door aan de zaakvoerder, die ze dan bespreekt met de klant.

Dossierbeheerder in familiaal kantoor - Jouw profiel

  • Jij rondde jouw bacheloropleiding af in de richting van Accountancy - Fiscaliteit, en genoot alvast van een goede eerste ervaring, namelijk minimaal 3 jaar, in een vergelijkbare omgeving;
  • Dankzij deze werkervaring leerde je de kronkelingen van een fiscaal jaar kennen, en weet je hoe het is om nauwkeurig en correct te moeten werken;
  • Tussentijds contact voeren met klanten en communiceren met je teamgenoten, vormt voor jou geen probleem.

Dossierbeheerder in familiaal kantoor - Het aanbod in dit kantoor

Flexibele werktijden: De uursregeling in jouw schema kan in dit kantoor worden afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Glijdende uren waarbij je vroeger kan beginnen en vroeger stopt, werken met een 4/5 week, of zelfs af en toe vanuit thuis werken; dit zijn mogelijkheden in dit kantoor.

Een aangename kantoorsfeer: Door de open-door policy die heerst in dit accountantskantoor, kun jij steeds met vragen of opmerkingen terecht bij de zaakvoerder. Hiernaast wordt de sfeer ook hoog gehouden door enkele activiteiten die georganiseerd worden tussen de medewerkers. Je zal steeds met plezier kunnen komen werken!

Een marktconform salarispakket: Naast het brutoloon dat kan varieren afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring, ontvang je ook een pakket met enkele extralegale voordelen.

·

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire