Search job

Dossierbeheerder: met/zonder ervaring? - IAB kantoor te Kontich

Dit modern accountantskantoor te Kontich is op zoek naar een dossierbeheerder dat hun team komt versterken!

  • Heb je net je diploma Accountancy behaald? Goed, dan leiden ze je hier verder op en vormen ze je om tot een volwaardig dossierbeheerder.
  • Heb je wel reeds ervaring als dossierbeheerder in een fiduciaire? Super, dan kan je meteen inspringen om dossiers van A-Y / A-Z af te werken, afhankelijk van je ervaring.

Lees hieronder wat je te wachten staat!

Dossierbeheerder: jobomschrijving

  • Als Junior: je begint met de basis taken van de boekhouding zoals aankoop- en verkoopfacturen inboeken; ook de voorbereiding van de jaarrekening e.d. behoren na verloop van tijd tot je takenpakket. De eerder fiscale aspecten zoals de voorbereiding van vennootschaps- en personenbelasting, btw, zal je nadien ook voor je rekening nemen.

Dit zijn allemaal taken die stapsgewijs zullen toegevoegd worden aan je gewoonlijke werkdag. De uitbreiding van je takenpakket hangt uiteraard af van je professionele groei en vooruitgang binnen het kantoor.

  • Als Senior: je staat in voor het A-Z beheer van dossiers (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): inboeken, voorbereiden en afsluiten: je kan het allemaal. Het advies dat je dan opstelt per dossiers bespreek je achteraf ook met klanten.

Dossierbeheerder: profiel

  • Als Junior: Je hebt je diploma Accountancy - Fiscaliteit behaald (Bachelor / Master) en bent op zoek naar een eerste functie in een kantoor.
  • Als Senior: Je hebt je diploma reeds in het verleden behaald en beschikt over ervaring als dossierbeheerder in dergelijk sector.
  • Je bent steeds bereid om bij te leren zodat je kennis volledig up-to-date is en je een goede service kan verlenen naar klanten toe.

Dossierbeheerder: aanbod

Je komt terecht in een mooi en modern accountantskantoor dat volop aan het uitbreiden is. Met een team van ongeveer 15 medewerkers sta je er nooit alleen voor op de werkvloer en is er altijd iemand die je verder kan helpen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector hebben ze een bepaalde knowhow verworven in de accountancy markt die je niet zomaar in elk kantoor vindt. Je zal hier met andere woorden veel bijleren én groeien, zowel de juniors als de meer ervaren medewerkers.

Ga je de uitdaging aan? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya & Ilse behandelen je kandidatuur met de nodige discretie.

Toch niet wat je zoekt? Bekijk andere vacatures op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Junior Dossierbeheer / Senior Dossierbeheerder / Teamleader / Rechterhand / Vennoot / Kantoorverantwoordelijke / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / IBR / Accountantskantoor / Kontich