Search job

Dossierbeheerder vr BIBF kantoor mt leuk team regio Merchtem

Need to know

Dit kantoor is erkend door het BIBF. Met een 7-tal medewerkers (inclusief de zaakvoerder) behandelen ze ongeveer 400 dossiers. Klanten kunnen komen uit elke sector of regio, maar er wordt qua vorm hoofdzakelijk wel gewerkt met KMO's en grote VZW's. Ze werden een 10-tal jaar geleden opgericht en hebben nu een klein maar kwalitatief team kunnen opbouwen. Naar de toekomst toe willen ze zeker nog groeien maar hebben ze niet de intentie om zich te ontwikkelen tot een kantoor van 50 medewerkers.

Nice to know

Zoals eerder vermeld werk je samen met nog 7 andere mensen. Het team bestaat uit ongeveer evenveel mannen als vrouwen en de meeste medewerkers bevinden zich in hun prille 30'er jaren.

De reden om niet extreem groot te worden ligt bij het feit dat de zaakvoerder zich graag betrokken voelt bij zijn werknemers en dit moeilijker wordt naarmate er heel veel mensen bijkomen. De zaakvoerder stelt zich relatief flexibel op waardoor dossierbeheerders op kantoor veel verantwoordelijkheid mogen nemen en er geen strikt afgelijnd takenpakket is.

De reden van hun zoektocht ligt in een uitbreiding van het klantenbestand, wat erop wijst dat het kantoor ook wel goed draait.

Deze praktische zaken kunnen ook wel goed zijn om te weten: er wordt voornamelijk gewerkt met vaste uren, maar er wordt geen probleem van gemaakt indien je eens vroeger moet stoppen of dergelijke. Op vrijdag sluit het kantoor om 15h waardoor je kan genieten van een extra lang weekend. Het bruto salaris wordt marktconform berekend naar gelang je ervaring en in het pakket van de extralegale voordelen zijn een aantal verschillende mogelijkheden: onkostenvergoeding, maaltijdcheques, een woon-werkvergoeding, etc.

Dossierbeheerder: taakomschrijving

  • Je hebt in je vorige ervaring als dossierbeheerder geleerd om dossiers zo goed als volledig af te werken. Dit betekent dat je het reccurente werk volledig onder de knie hebt zoals bijvoorbeeld het verwerken van facturen en banken, voorbereiding opmaken van de jaarrekening, etc. Naarmate je meer of minder ervaring hebt, zal je meer of minder taken voor je rekening kunnen nemen.
  • Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten en kan hun verder helpen met al hun zorgen en vragen.

Dossierbeheerder: profiel

  • Je hebt een Bachelor / Master in Accountancy behaald. Dit kantoor staat ook open voor een graduaat indien dit aangevuld kan worden door extra jaren ervaring in een kantoor.
  • Je hebt ongeveer een jaar ervaring achter de rug in een fiduciaire (boekhoud - of accountantskantoor) als dossierbeheerder. Je weet hoe deze wereld in elkaar zit en je kunt je gemakkelijk re-integreren.
  • Je bent leergierig en hecht belang aan bijscholing via interne seminaries om je fiscale kennis up to date te houden.
  • Je bent iemand die graag initiatief neemt. Gezien het feit dat je veel verantwoordelijkheid mag opnemen is je takenpakket dan ook niet strikt afgebakend.

Dossierbeheerder: hoe kandidatuur bekend maken?

Indien je interesse hebt in de functie van dit kantoor, stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya en Ilse helpen je met veel plezier verder!

Ben je toch niet volledig overtuigd? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: A-Y / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Merchtem