Search job

Dossierbeheerder vr klein, gezellig & modern kantoor - Aalst

Op zoek naar een kleinere omgeving die toch nog mee is met de automatisering? Hecht je belang aan de authenticiteit van persoonlijke contacten? Dit kantoor weet hoe ze een goede balans vinden tussen dit modern tijdperk en de persoonlijkheid van vroeger voor de digitale eeuw.

Dossierbeheerder - wat zal je hier dagelijks doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereidende werk. Je boekt alle verschillende financiële transacties in, je bereidt de personen- en vennootschapsbelasting voor (zo ook de BTW). Je bereidt de jaarrekeningen en balansen voor, en bezorgt dan de dossiers aan een meer ervaren collega die het dossier zal afsluiten.
 • Je vormt een aanspreekpunt voor klanten en helpt hen verder met alle vragen die ze hebben. Indien nodig verbind je ze door naar een Senior collega.

Dossierbeheerder - wat verwacht dit kantoor van jou?

 • Diploma: Je hebt een graduaat of bachelor in accountancy behaald.
 • Ervaring: Je hebt minstens 1 jaar ervaring achter de rug in een fiduciaire.
 • Karakter: Je bent leergierig en kijkt uit naar een vaste functie waar je op termijn mooi in kan doorgroeien.

Dossierbeheerder - wat kan je van dit kantoor verwachten?

 • Team: In dit kantoor zijn momenteel een 6-tal medewerkers aan de slag. Het is dus een klein, maar sterk team dat elke dag klaarstaat voor hun klanten.
 • Omgeving: Het kantoor bestaat al meer dan 40 jaar waardoor ze over de jaren heen een sterke kennis hebben opgebouwd en dan ook een stevig onderbouwde expertise kunnen voorzien.
 • Sfeer: Het voordeel van een klein team is dat iedereen elkaar kent. Je weet met wie je samenwerkt en bent niet gewoon een extra nummer. Er heerst met andere woorden een leuke, rustige sfeer waarin je rustig side by side met je collega's kan werken.
 • Opleidingen: Het is algemeen geweten dat je voor de fiduciaire sector moet blijven bijscholen om mee te kunnen met de wijzigende wetgevingen. Er worden opleidingen voorzien die ervoor zorgen dat jij steeds meekan met de updates en je ook gewoon in het algemeen meer kennis verwerft.
 • Doorgroeimogelijkheden: De grootte van het kantoor laat toe dat mensen mooi kunnen doorgroeien van junior naar senior tot zelfs teamleader. Mogelijkheden genoeg hier!
 • Salaris: hier wordt je voorzien van maaltijdcheques van €8, een groepsverzekering, een variabele bonus, betaalde overuren en een brutoloon oplopend tot 37 000 € per jaar (afhankelijk van je persoonlijke ervaring en opleiding).

Klinkt dit als een kantoor / functie / omgeving waarin je je zou thuis voelen? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief door naar Dunya & Ilse behandelen je kandidatuur in discretie. Bezoek daarnaast zeker ook onze website voor andere vacatures: www.austinbright.com

Keywords: Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Accountancy / Fiscaliteit / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / Fiduciaire / IAB / BIBF / A-Y / A-Z / Voorbereiding / Digitalisering / Opleidingen / Doorgroeimogelijkheden / Worklife balance / klein kantoor