Search job

Schoolverlater Accountancy / Fiscaliteit vr accountantskantoor

Ben je recentelijk afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste job in een fiduciaire? Dan zou dit wel eens het kantoor kunnen zijn waar je naar op zoek was.

  • Je komt terecht in een leuk team waar je met al je vragen terecht kan. Niet enkel op professioneel vlak kunnen collega's het goed met elkaar vinden, ook buiten de werkuren worden er leuke activiteiten georganiseerd die de teamspirit versterken.
  • Je wordt voorzien van interne en externe opleidingen zodat je kennis aangevuld wordt. Ook krijg je hands-on begeleiding waardoor je al snel in de praktijk je weg zal vinden.
  • Je krijgt een vaste job aangeboden met een marktconform loon, aangevuld met eventuele voordelen.

Aan de slag als dossierbeheerder in een boekhoudkantoor: wat houdt de functie in?

Aangezien je nog geen ervaring hebt opgedaan zal je onderaan de ladder beginnen met het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Het voordeel is dat je die ladder snel kan opklimmen en je takenpakket kan uitbreiden naarmate je de basistaken onder de knie hebt. Al snel ga je ook de personen- en vennootschapsbelasting voorbereiden, btw- aangiftes doen, jaarrekeningen voorbereiden e.d.

De bedoeling is dat je op langere termijn doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder die zelf dossiers kan afsluiten. Je wordt hier dus een vaste functie aangeboden waarin je je mooi kan opwerken en een meerwaarde kan vormen.

Aan de slag als dossierbeheerder in een boekhoudkantoor: welk profiel heb je nodig?

Als schoolverlater heb je geen ervaring, dan is het echter wel belangrijk dat je een diploma kan voorleggen. Een bachelor in accountancy is een minimum.

In de fiduciaire sector is het belangrijk dat je steeds bereid bent te blijven bijscholen: alles kan namelijk snel veranderen en het is belangrijk dat je dit dan correct kan toepassen in klantendossiers.

Je bent communicatief ingesteld en kan zowel werken in team als op autonome basis.

Aan de slag als dossierbeheerder in een boekhoudkantoor: wat kan je verwachten?

Is dit de functie die je op het oog had? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com. Dunya & Ilse behandelen je kandidatuur. Is dit toch niet echt wat je zoekt? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Junior / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / IBR / Accountantskantoor /