Search job

Snr Dossierbeheerder - Boost je carrière - Herent

Voor een accountantskantoor in de regio van Herent zijn we op zoek naar een Senior Dossierbeheerder / Accountant om hun team te versterken.

Als onderdeel van een grotere groep werk je hier een relatief klein kantoor maar met een uitdagende en gediversifieerd portfolio aan klanten. Je kan hier de voordelen terugvinden van zowel een klein en hecht kantoor als ook van deze van een groot (internationaal) accountantskantoor.

Senior Dossierbeheerder / Accountant - Functie

  • Je portfolio zal bestaan uit KMO's uit diverse sectoren en van verschillende groottes.
  • Afhankelijk van het soort dossier zal je deze autonoom van A tot Z beheren ofwel de volledige voorbereiding verzorgen.
  • Je ontwikkelt je eigen kennis en zorgt dat je steeds up to date bent met de nieuwste ontwikkelingen. Je maakt hiervoor gebruik van aangeboden bijscholingsmogelijkheden.

Senior Dossierbeheerder / Accountant - Profiel

Je bent in bezit van een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of een Master in een economische richting. Dit vul je wel aan met minstens een 4tal jaar ervaring als Dossierbeheerder in een accountants of boekhoudkantoor.

Je bent leergierig en gemotiveerd ingesteld wat zich vertaald in je ambitie om je IAB / BIBF erkenning te behalen.

Senior Dossierbeheerder / Accountant - Aanbod

  • Een omgeving waar je omringd wordt door gemotiveerde en gedreven mensen. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.
  • Om je kennis op te bouwen krijgen een arsenaal aan bijscholingsmogelijkheden aangeboden op kosten van het kantoor (ook je IAB / BIBF kosten worden terugbetaald).
  • Het kantoor is gelegen in een rustige buurt buiten het drukke stadscentrum. Het is dus nog eenvoudig en vlot te bereiken.
  • Hard werk wordt hier ook beloond met leuke drinks, etentjes, teambuildings,…
  • Dit alles wordt natuurlijk aangevuld met een aantrekkelijk brutoloon dat kan oplopen tot € 56.000 per jaar en bijkomende voordelen zoals een Audi bedrijfswagen, netto vergoeding, opleidingen, groepsverzekering,…
  • Wanneer je je IAB / BIBF stage hebt aangevangen kan je ook als zelfstandige aan de slag op basis van een uurvergoeding.

Belangstelling voor deze vacature? Solliciteer dan nu online of stuur je cv naar

Je kandidatuur wordt steeds volledig vertrouwelijk behandeld.

Deze vacature wordt beheerd door Marie en Jens.

Boekhouder / Accountant / Fiscalist / Boekhouding / Accountancy / Fiscaliteit / IAB / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / Fiduciaire / Dossierbeheerder / Dossierbeheer