Search job

SR dossierbeheerder / Accountant IAB-kantoor te Antwerpen

Onze klant, een IAB-kantoor gevestigd in Antwerpen, is op zoek naar een accountant / dossierbeheerder met ervaring. Wegens groei zijn ze op zoek naar een extra teamlid dat hun zo snel mogelijk komt vervoegen.

Met een opgeleid team van ongeveer 20 medewerkers, een IAB titel en ongeveer 50 jaar ervaring, kom je hier in terecht in een omgeving dat kwaliteitsvol werk levert. Zij beiden diensten aan op vlak van Accountancy, Fiscaliteit en Digitalisering. Daarnaast werken ze ook samen met externe deskundigen om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan op andere vlakken.

Accountant / SR Dossierbeheerder / Dossierverantwoordelijke: opdracht

Als ervaren dossierbeheerder is het de bedoeling dat je volledig autonoom kan instaan voor je eigen dossiers, van A-Z. Je doet met andere woorden ook achteraf de bespreking met klanten en voorziet hen van een gepersonaliseerd advies dat hun business ten goede komt. Daarnaast heb je er ook geen problemen mee om af en toe in te springen als supervisor voor de minder ervaren collega's.

Accountant / SR Dossierbeheerder / Dossierverantwoordelijke: profiel

Om optimaal te kunnen functioneren in deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een diploma Accountancy / Fiscaliteit. Deze heb je ook reeds aangevuld met ervaring in een fiduciaire omgeving. Een minimum aantal jaren wordt niet per se vereist: op voorwaarde dat je dossiers effectief autonoom kan afwerken. Het is wel belangrijk dat je de ambitie hebt om je IAB titel te behalen / je hiermee bezig bent / of je deze reeds hebt behaald.

Accountant / SR Dossierbeheerder / Dossierverantwoordelijke: aanbod

Je krijgt hier de kans dossiers van zowel nationale als internationale aard te behandelen. Dit zorgt ervoor dat je variatie blijft behouden in je functie. Met een permanente bijscholing ter beschikking, zowel intern als extern hoef je er ook nooit voor te vrezen achteruit te gaan. Je zal hier alleen maar groeien, kennis- en ervaringsgewijs.

Qua sfeer kom je hier terecht in een middelgroot kantoor dat werkt met een horizontale structuur. Je behoudt je autonomie en vrijheid in manier van werken. Dit brengt uiteraard ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee die jou toevertrouwd wordt.

In dit mooi herenhuis is een mooie balans aanwezig tussen een familiaire en professionele sfeer. Zo worden na de werkuren ook af en toe activiteiten georganiseerd om de band onderling tussen collega's te versterken.

Een laatste praktisch pluspunt zijn de flexibele werkuren en het loon. Je kan zelf kiezen wanneer je ongeveer start / eindigt, zolang het werk gedaan is. Er is zelfs de optie om deels van thuis uit te werken. Daarvoor krijg je een mooie verloning: een brutoloon oplopend tot 56 000 € per jaar, afhankelijk van academische achtergrond en ervaring. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, etc.

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya & Ilse helpen je met veel plezier verder!

Is deze vacature toch niet zo geschikt voor u? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Audit / Auditor / IBR / Accountantskantoor / Antwerpen