Search job

IAB kantoor / modern gebouw / jong team / JR dossierbeheerder

Kersvers van de schoolbanken of al een eerste ervaring achter de rug?

Op zoek naar een functie als dossierbeheerder in een fiduciaire omgeving?

Bereid om een team te vervoegen van 25 jonge, dynamische medewerkers?

Driemaal JA?

Lees dan hieronder wat jij en dit IAB kantoor voor elkaar kunnen betekenen!

Wat doe je als Junior Dossierbeheerder / Accountant?

In dit kantoor word je als Junior volledig klaargestoomd om op termijn A-Z dossierbeheerder te worden. Maar 'voor je leert lopen, moet je kunnen stappen': je functie zal dus in het begin vooral bestaan uit voorbereidend werk. Naarmate je sneller bijleert en je meer zaken tegelijkertijd kan behandelen, zal je takenpakket dan ook groeien.

Het voordeel van dit kantoor is dat het volledig digitaal is en je dus niet louter verantwoordelijk bent voor zaken zoals het inboekwerk! Je zal van bij de aanvang van je job, meer en grotere verantwoordelijkheden krijgen en dus ook écht kunnen bijleren.

Wat is je achtergrond als Junior Dossierbeheerder / Accountant?

Uiteraard is niets voor niets en heeft ook dit kantoor een aantal verwachtingen. Zo is het van belang dat je beschikt over:

  • Of: een Master diploma in een economische richting (bijvoorbeeld Handelswetenschappen / TEW )
  • Ofwel: een Bachelor diploma Accountancy - Fiscaliteit aangevuld met een eerste relevante ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor.

Ondanks het feit dat je net van de schoolbanken komt, ben je nog steeds leergierig en dus bereid om eventueel opleidingen te volgen. Wil je op termijn je titel behalen (IAB / BIBF) dan is dit ook zeker en vast een mogelijkheid.

Wat kan dit kantoor jou bieden als Junior Dossierbeheerder / Accountant?

Eerst en vooral kom je terecht in een IAB kantoor, wat wil zeggen dat hun kwaliteitsvolle service meer dan bevestigd en gewaarborgd is. Ze gaan klanten zo persoonlijk mogelijk helpen op vlak van accountancy, fiscaliteit, juridisch advies, etc. Daar word jij niet zomaar te midden in gegooid, in tegendeel, je wordt opgevangen door een sterk team dat je zal helpen integreren in deze omgeving en je zal helpen waar nodig.

Een extra pluspunt is het feit dat ze volledig digitaal werken en geen oogkleppen ophebben voor de veranderingen die zich in deze fiduciaire wereld ontwikkelen. Niet enkel de werkwijze maar ook de vestiging zit in een modern jasje gegoten: je komt naar het werk in een mooi, modern gebouw dat bijdraagt aan de aangename werksfeer die er heerst. Dit wordt allemaal aangevuld met een mooi financieel plaatje: brutoloon oplopend tot 48 000 € per jaar + extralegale voordelen.

Nog meer overtuigd? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Dunya & Ilse begeleiden je graag in je zoektocht.

Toch uitkijken naar iets anders? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: www.austinbright.com

Keywords: Junior Dossierbeheerder / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Accountantskantoor / Antwerpen / Wommelgem